Vandring på Koön.


Denna dag blev det nästan 11000 steg på vår vandring. Istället för att gå på Marstrandsön så hade kompisarna hittat en led man kan gå på Koön. Där fanns tre olika leder av olika svårighetsgrad.

Paternoster i horisonten

Vi valde den svarta slingan som var mer kuperad och tuffare. Bara för att komma upp på fina utsiktsplatser och gå längs med strandkanten.

Vi såg Marstrand från ett annat håll än vad vi var vana vid.

Slingan var 5 km lång och väldigt bra ordnad med gångstigar och spångar. Kan tänka mig att åka hit vid solnedgång någon gång, måste vara magiskt.

Jag tröttnar aldrig på dessa vyer.

Vandringen avslutades nere på Hamnkrogen där jag åt…fisksoppa, såklart. God men Blomstermålas fisksoppa som jag åt i torsdags var godare.

Annons

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: