Promenad i Hovås.


Det blev en promenad på över 12000 steg idag i Hovås. Vi parkerade bilen vid Hovås kallbadhus och gick bort till Stora Amundön.

Det var en hel del fina äldre hus längs med den fina strandpromenaden.

Det byggdes en del nytt också uppe på höjderna. Undrar vad det skall bli på denna stora plan? Blir det hus framför detta huset så kommer de skymma utsikten. Kanske det bara blir en stor parkeringsytan? Men det är ju inte så trevligt det heller.

När vi sedan återvände till bilen efter att vi varit ute på Stora Amundön så tänkte vi äta på Kallbadhusets restaurang men där var fullbokat med väntetid så vi körde till Blomstermåla i Särö istället för sen lunch.

Jag åt en jättegod fisksoppa.

Nu taggar jag för att vandra ute vid Marstrand imorgon.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: