Hållö


Idag tog vi Skåningen ännu längre norr ut och hamnade i Kungshamn. Där parkerade vi bilen och tog Zitabåtarna till Smögen. Därefter åkte vi med en annan båt till ön Hållö.

På ön finns flera badklippor, mest känd är Marmorbassängen. Denna bassäng är känd för att ha väldigt fint, turkosblått och klart vatten. Dock var det jätteblåsigt så det kom inte fram till sin fördel. Det var fint med de rosafärgade klippor och jättegrytor på Hållö, väl värt ett besök.

Efter Hållö besökte vi Smögenbryggan och därefter gick vi tillbaka till Kungshamn där vi åt middag på restaurang Tant Anton innan hemfärd.

Annons

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: