Tempranillo Blanco


Gjorde en avsmakning av detta spanska vin jag köpte igår. Shit vad gott det var i min munhåla. Mycket smak som stannar kvar länge. Perfekt med Coravin att bara tappa ut ett glas eller två.

Till detta vin vill jag ha halstrade pilgrimsmusslor med brynt smör och lite soja. Nom, nom, nom. Eller kanske grillad fisk och grönsaker.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: