Ny romfavorit.


Det är kul att prova olika drycker mot varandra, och jag har hittat en ny favorit. Jag måste säga att alla de provade sorterna är goda men jag tyckte Plantation XO 20th Anniversary sticker ut från de andra då den är mindre söt och känns elegantare och subtil. Den är ljusast i färgen i denna trio.

Min tidigare favorit, Zacapa, får nu ta ett steg tillbaka. Diplomatico tyckte jag var tung och söt. En riktig sockerbomb och mycket smak av russin.

Längst till höger är Plantation.

Plantation är mjukt smakrik av vanilj, banan, kokos och arrak. Perfekt som digestif efter en måltid. Till kaffet eller till en liten chokladbit.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: