Säsongen har börjat.


I helgen som var spelade jag golf med mina arbetskamrater. Till detta tillfälle hade jag satsat och köpt en ny driver och en ny fairway metalwood nummer sju.

Jag blev väldigt förvånad av att mina nya vapen i bagen gick spikrakt dit jag ville. Sjuan gav mig den längd som jag saknat sedan tidigare. Sedan var det lite upp och ner vilket inte alls var konstigt då jag spelar väldigt lite. Har inte fått den riktiga känslan ännu. Jag puttade dåligt men lyckades ändå skramla ihop 30 poäng.

Vasatorps GK och kamraterna gav mig positiv energi. Banan var i bra skick och vi hade roligt. Solsken och bra temperatur gjorde det extra roligt att spela och bara umgås. Mitt resultat på fredagens arton hål visade sig räcka till en fjärdeplats och därmed kunde jag gå i ledarbollen på lördag.

Efter middag och samkväm på kvällen så gick vi och lade oss ganska tidigt. Tror att jag låg i säng redan vid 23 tiden. Jag somnade direkt.

Vi stod upp redan vid 06:30, när jag kikade ut på lördagsmorgonen såg det lovande ut vädermässigt. Vi lagade och åt en stadig grötfrukost innan vi gick till golfbanan för arton nya hål.

Även på lördag spelade jag okej så min slutliga placering blev fyra. Jag hade då flera andra bakom mig som spelar betydligt mer vilket kändes skönt.

Vi avslutade dagen efter lunch med ytterligare nio hål scramble och bästboll. Efter det var det lite bubbel och en avslutande middag på klubben. Maten var bra under hela vår vistelse, både vid lunch och middag.

På söndag när jag kom hem var jag trött och somnade flera gånger i soffan. Min älskade fru var förstående och lät mig vara. Hon är bäst! ❤️U.

Annons

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: