Fick sug att ta tag i golfen.


Masters har börjat idag och efter en timmes tv-tittande blev jag sugen på att plocka fram klubborna igen. Abstinensen växte sig ännu större efter att jag tittat på bilder i mitt fotoarkiv. Spanien 2019 var en bra resa med vackra vyer och roliga skratt vilka jag delar med mina kamrater.

”En” kall öl innan utslag på första tee är bra för att dämpa nerverna.
Sjukt vackert. (La Finca)
Roligt men svårt, detta var en utmanande bana. (Lo Romero)

Om några veckor kommer jag förhoppningsvis att få umgås på nytt med mina kamrater. Så det är dags att börja träna på slagen och få tillbaka en bra bollträff och känslan efter vinteruppehållet.

Jag har fått hedersuppdraget att köpa något gott att dricka till kvällarna när vi träffas. Vi kommer bo i ett hus med var sitt rum för att kunna hålla distans mellan oss. Restaurangen stänger klockan 20:00 så vi får ordna något eget. Då Covid har tagit bort smaken från min vän så har jag sagt till honom att jag kommer att köpa en flaska Liebfraumilch Blue Nun till honom 🤣. Själv kommer jag dricka något annat. Han är inte helt förtjust i den tanken.🍾

Annons

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: