Promenad i solen.


Snön kom till slut men jag har inte hunnit vara ute. Jobbet har dränerat mig på kraft men nu börjar jag se framåt igen.

Det är lätt att glömma av att hämta nytt syre och ge sig ut när man jobbar hemma. Skillnaden mellan att vara hemma eller på jobbet är 2 meter, det är avståndet från skrivbordet med dataskärmen till soffan framför tv-apparaten.

Vi reflekterade idag över att det enda vi tvättar är underkläder. T-shirt åker på och man har den på sig i ca 1-2 veckor. Tröjbyte gör man man enbart för att det kanske ser bättre ut på Teams möten. Mina arbetskollegor säger samma sak, när strök du en skjorta senast?

Idag utnyttjade vi det vackra vädret och tog oss en promenad på kajen i solskenet. Efter blev det fika tillsammans med dottern på café och jag mumsade i mig en mango cheesecake.

Jag vet att jag inte borde äta sötsaker men ibland måste man unna sig. Motivationen att hålla vikten eller till och med försöka gå ner i vikt har inte infunnit sig efter jul – och nyårshelgerna. Men det skall bli ändring på det snart. Önska mig lycka till.

Efter fikat gick vi hem och tog bort allt julpynt, vi är beredda på våren. Är ni?

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

En tanke på “Promenad i solen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: