God mat och hemfärd.


Vi letade en stund efter ett bra ställe att äta lunch på som var öppet en söndag. Säsongen på Österlen stängs ju sakta ner nu.

Men efter ett litet letande hittade vi Skillinge Hamnkrog. Krogen låg i den lilla småbåtshamnen och vi fick ett bord ute i solskenet. De hade en söndagsmeny som tilltalade oss. Förrätt var en Toast Skagen och varmrätten var en jättegod fiskgratäng med bl.a. fänkål. Vi slickade verkligen i oss. Jättegott!

Mätta körde vi vidare till Smygehuk där vi pausade och sträckte på benen med en liten promenad. Vi var längst ute på piren så att vi skulle vara riktigt säkra på att vi varit på Sveriges sydligaste punkt.

Hur har det gått med kostschemat kanske några undrar. Det har blivit 1 kg upp, så nu får man skärpa sig ett tag och inte fortsätta sväva ut.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: