Minus 9.


Här kommer en uppdatering efter fyra veckor med vårt kostschema. Det har gått bra och det börjar bli en rutin att planera vecka för vecka. Min vikt och fettprocent har reducerats. Vätska och muskler har gått upp.

Vi äter tre mål om dagen som vi kan varierar beroende på vad vi skall göra. Idag har vi bara protein och fett till frukost enligt dagsschemat. Bara protein till lunch och till slut enbart grönsaker till middag.

Detta lite galna veckoschema skall vi ha ytterligare fyra veckor. Efter den åttonde veckan blir det ett mer normalt veckoschema, men tyngdpunkten kommer alltid att ligga på mycket grönsaker.

Hälleflundra med brynt smör och lite kapris fungerade jättebra som frukost. Som ni ser så lider vi inte.

Lunchen som skall bestå av enbart protein gjorde att vi tog en liten utflykt till gårdsbutiken ”Lammet och bonden ” som ligger i Gråbo för att köpa närproducerat kött.

Utanför butiken gick de största grisarna vi sett. Rosa till färgen och harmoniska. De åt och hade det skönt i solen.

I butiken köpte vi en hel karta med ägg, värpta av höns som gått ute i det fria och pickar i sig det som finns att äta i markerna. Vi köpte också och en jättefin mörad bit T-bone som senare blev vår lunch efter att jag grillat den. Kryddade med enbart salt och svartpeppar och den blev magiskt god och saftig. Behövdes inga tillbehör.

Ikväll blir således enbart grönsaker. Och vi skall äta så många olika färger som möjligt.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: