Boule och grillkväll.


I lördags bar det iväg till kamrater i Uddevalla. På dagen blev det boulespel, där vi spelade tjejerna mot killarna.

Tjejerna vann till slut.

Tjejerna firade och killarna tröstade sig med lite bubbel och öl innan Stefan startade grillen. Vi blev bjudna på en väldigt god middag med lite rött vin till. Tack Stefan och Anette, det gjorde ni bra. Lammet, rödbetorna, tillbehören och kaprissmörsåsen var jättegod, helt i min smak.

Vinet vi drack till maten heter Bonterra och är från USA, Kalifornien. Ekologiskt och har nr 22620 hos ”Bolis”. Bra köp!

Senare på kvällen fick vi smaka lite whisky. Jag provade bland annat en god Bergslagen 8 årig maltwhisky lagrad på franska fat, ex Bordeaux. Beställningssortimentet på ”Bolis”, nr 40819. Gott!

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

En tanke på “Boule och grillkväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: