Avklarad arbetsvecka.


Första veckan efter semestern har gått förhållandevis snabbt. Vädret har varit växlande så att låsa in sig har inte varit en plåga. Det har också varit okej i trafiken. Nästa vecka blir det nog mer stress och bök. Till detta så verkar det som att en värmebölja kommer in med höga temperaturer.

Denna fredag var varm så jag och Annika gick ner till kajen för en liten AW för oss själva. Räkmacka och en flaska vitt vin blev det.

Efter maten gick vi tillbaka till lägenheten och satte oss på vår terass. Jag grävde fram lite likör som vi köpte i Curaçao. Kan inte vi åka dit så får Curaçao komma till oss.

Origin, inte som Bols massproducerade sockerbomb.

God likör, inköpt direkt från fabriken på plats med fina citrustoner. God att dricka som den är eller göra drinkar.

Isbjörn eller Blue Lagoon har man ju druckit.

Lite senare ringde vår vän Fredrik och undrade om vi ville gå med på en promenad med lite bubbel och vi hakade på. Vi hamnade vid en parkbänk i Färjenäsparken tills solen gick ner.

Fredrik är djupt inne i sina tankar.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: