Höllviken


På onsdag åkte vi till Höllviken där vi tog en lång promenad i det vackra vädret. Vi blev tipsade om att äta cheesecake på Café Pronto, som även har ett café i Malmö vid Lilla torg. Jättegod och stor, vi kunde ha delat upp den på två personer eller till och med tre.

Pekannöt cheesecake.

Vår räddning efter denna kaloribomb blev att vi under dagen gick mer än 20000 steg.

Vi promenerade till kanalen mellan Höllviken och Falsterbo där vi vek av ner till Kämpingestranden. En jättelång strand med vit sand. Det var helt vindstilla och magiskt att gå längs med den. Nackdelen är att man måste gå halvvägs till Polen innan man kan doppa sig. Vi västkustbor är ju vana att kasta oss i från klippor.

Sand mellan tårna

Efter den långa promenaden åkte vi till Skanör för lite middag på Restaurang Badhytten som ligger nere vid småbåtshamnen och badstranden. Vi hade det bästa läget och åt god mat medans vi tittade på solnedgången.

Vi klarade oss från att bli socialt utbrända. Se videon med Vera Stevens hårda liv i Skanör-Falsterbo.

https://www.aftonbladet.se/a/xPag4l

Jag tog lite bilder nere i Skanör men av någon ogrundlig anledning har kameran skadat filerna på minneskortet. Tyvärr så har jag därför inga foton 😟.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: