Mölle


Vi började tisdagen med att åka till Kullabergs vingård, men de ville inte ta hand om oss då vi inte hade förbokat. Trist, då de kunde ha sagt det till oss på ett trevligare sätt. Nu blev vi bara bortfösta med hänvisning att titta på webben, så vi åkte ner till Mölle istället.

Grand hotell på toppen.

Mölle är väldigt fint och just idag var det en hel del vind så många surfare var där. Till slut så hittade vi en parkeringsplats.

Vi letade oss fram till en restaurang där vi åt friterad spätta och pommes som sen lunch. Maten var helt okej. Trots att det var fastfood var stället mysigt att vara på.

Victor
Alicia och Victor

Efter lunchen körde vi till Malmö där vi skall bo i två dagar. På kvällen åt vi middag på Namu, Jennie Walldéns restaurang. Väldigt god koreansk mat och trevligt ställe.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: