57° 56′ 41″ N, 11° 32′ 23″ E (Klädesholmen).


Känns som att det är dags att börja skriva semesterdagbok, tiden bara går. De första lediga dagarna stack iväg med regn och blåst. Då blev det inte mycket gjort, men nu har vädret stabiliserats och är okej.

Igår blev det ett besök till Klädesholmen. Vi hade svårt att hitta en parkeringsplats men efter ett lite letande så fann vi en plats på Mossholmen. Efter att få parkerat var det bara att gå en promenad över bron. Vi gick direkt till restaurang Salt & Sill då vi var hungriga.

Vad äter man där? Fisk såklart, men allra helst en sillplanka med sex olika sillinläggningar med tillbehör såsom potatis, hackad rödlök, Creme fraîche, ost och bröd. De gör väldigt goda inläggningar. Favorit denna gång blev gin och fläder samt senapssillen med rökig maltwhisky. Deras matjessill var också god.

Efter maten blev det en promenad på ön. Riktigt mysigt att bara gå runt och kika bland husen. En del hus låg fantastiskt fint vid stranden med egen brygga.

Vi gick till gästhamnen och där pågick en seglartävling som vi kikade på innan vi vandrade tillbaka till bilen.

Längst bort i bilden ser man gästhamnen.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: