Glöm inte uppdatera era gamla filmer till nya digitala format.


Jag har börjat filma mer i min vardag och lär mig nya saker hela tiden. Jag har lärt mig att hantera utrustningen på annat sätt och redigerar och klippa i ett videoredigeringsprogram. Kombinationen rörlig film, stillbilder och musik fascinerar mig då jag kan berätta mer i mitt bildspel.

Jag är glad över att jag konverterade våra video 8 band, som bara låg i en låda i garaget och skräpade. Detta har nu givit mig en stor möjlighet att göra våra filmskatter intressanta igen. Med min nya kunskap har jag kunnat jobba vidare med filmerna och klippa ihop dem för att få en bättre dynamik.

Vem vill sitta och titta på långa sekvenser av samma sak? (Barnen leker i vardagsrummet, 5 min lång.)

Sekvenserna i en gamla filmerna är långa och det blir tråkigt att kika på. Men klipper man ihop dem kortare så blir de roliga att se. Här är ett smakprov. Barnen som numera är vuxna tyckte detta var jättekul.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: