Saalbach 2020


Vi hade turen att kunna åka till Österrike och njuta av skidåkning i Saalbach innan de stora utbrotten av Coronavirus skedde i Österrike. Under vår vecka fick vi rapporter att viruset spritt sig från norra Italien till region Tyrol i Österrike, där bla personer i Ischgl samt St Anton insjuknat. Dessa två byar ligger nära den Italienska gränsen. Man kan åka skidor mellan Ischgl i Österrike och Samnaun i Italien vilket jag och hustrun gjorde år 1993, på hösten föddes vår son.

För kännedom så ingår inte Saalbach i region Tyrol.

Reseledarna hos resebolaget Lion Alpin som vi åkte med jobbade på högvarv de sista dagarna med att boka om resenärer som skulle till Italien att istället kunna få åka till Saalbach. Vi har nu varit hemma en vecka och ingen i vårt sällskap verkar ha drabbats av virus men flera av oss har blivit avstängda från våra arbetsplatser som en skyddsåtgärd. Vi lär vara hemma minst en vecka till. Det är skönt att vara hemma nu när alla gränser stängs och hysterin är total.

Vad är grejen att hamstra toalettpapper? Det är inte magsjuka eller salmonella som går.

Vi hade stundtals riktigt bra väder.
Livsnjutare.
Vår son och sambo anno 2020.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: