Bra slut på tråkig januari.


Jag har överlevt julen och den tråkiga månaden januari. Vi avslutade månaden genom att gå på konsert. Rockfest on Tour 2020 startade sin turné på Skagerack i Strömstad och fortsatte sedan på lördag i Eskilstuna.

Vi var framme på fredag eftermiddag när det fortfarande var ljust så vi tog en promenad i Strömstad. Nere vid kallbadhuset såg vi detta monument som också finns i Göteborg.

Efter promenaden satte vi oss i hotellbaren och drack några öl, där vi träffade ett trevlig par som också skulle på konserten. Vi snackade om musik, band, fågelskådning och annat. Efter en stund kom vår dotter och Marcus Rosell, som spelar trummor i Dead by April (DBA), och hämtade oss för att gå att äta en bit mat på restaurang så att vi fick träffat hans mamma. Marcus är uppvuxen i Strömstad så han var mycket spänd att få spela för sin hemmapublik.

Efter middagen gick vi till spelplatsen Skagerack där vi fick träffa de övriga medlemmarna i DBA innan vi ställde oss på golvet och tittade på några av de andra banden som spelade innan DBA. Vi såg Corroded och Lillasyster. Tyvärr missade vi Smash Into Pieces då de hade bytt speltid med Lillasyster..

Som sista band gick DBA upp på scen strax efter 23:00. Grymt att se killarna. Nedan ser ni Pontus Hjelm och Marcus Rosell bakom trummorna under konserten.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: