Solsemester


Jovisst, vi hann med en resa till Cypern också på semestern. Vi hade en riktig slapp resa med mycket bad, ingen av oss behövde fundera på matlagning och vi kunde gå till dukat bord frukust, lunch och middag under en hel vecka. Helt annorlunda från tidigare när vi var och vandrade i Andorra. Om jag bara fick välja en resa så föredrar jag den aktiva vandringsresan.

Jag räknade ut att det måste vara sjätte gången jag är på Cypern. Tredje gången i Agia Napa. När jag var där första gången fanns bara en liten fiskehamn som vi kom till när vi åkte båt från Larnaca. Från hamnen var det en bra bit för att komma upp till byn. Idag är det inte längre en by utan en medelstor stad med mycket party om man vill.

F180817-010

Vi valde att bo nära Pantachou Beach som låg ca 150 meter ner från vårt hotell beroende på var man ville lägga sin badhandduk. I princip skulle vi igenom vårt poolområde och över en mindre väg och parkering. Vi valde att gå lite längre bort för att slippa en del barer som började spela väldigt hög musik efter klockan tre. Volymen stegrades därefter hela eftermiddagen och hade sitt crescendo vid 19-tiden.

F180813-025

Många ungdomar åker til Agia Napa för nattlivet och där finns verkligen ett väldigt stort utbud av barer. De har även ett tivoli man kan besöka. Kostar inget i inträde. Man kan nog festa dygnet runt om man vill i Agia Napa.

Vinmakare

Vi hade varma kvällar och det var ganska roligt att ”stadsvandra” och kanske sätta sig någonstans med en cocktail eller öl och bara titta på människor.

F180815-028

Varför inte prova Fish Spa i en Hummer?

Vem vill bo i vallgraven?

Vi hade fin utsikt från vår balkong men stackars de som blev placerad nere i denna vallgrav. De rummen måste varit väldigt billiga. Det måste ha varit hur hett som helst där nere då vi hade stadigt 31-33 grader i en hel vecka med 25 grader på kvällarna.

Särskilt mycket fotografering blev det inte för mig på denna resa. Jag fick dock ta en bild på hustru och dotter vilket är ovanligt då de hela tiden inte vill vara med på bild.

Snyggingar

Denna godkände de dock men då har jag naturligtvis använt mig av för stor bländare så skärpedjupet blev för kort. Typiskt. Tänkte och såg inte att det var ett avstånd mellan mor och dotter.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: