Fredag och släpp.


Lite små partier med nya goda viner har släppts idag på Systembolaget. Jag passade på att köpa in dessa tre godingar till min samling.

IMG_3930

”Brancaia Chianti Classico 2015” – ett mycket bra och prisvärt vin från Italien som jag gillar. Har blivit husets vin hos oss tillsammans med ”Brancaia TRE” från samma producent.

”Ridge Lytton Estate, Petite Sirah 2015” – ett tips från vår Champagne provningsledare, så det skall bli spännande att få lukta och smaka på detta vin om cirka ett år. Från USA, Kalifornien, Sonoma county är detta vinet. (Börja dricka om ca ett år)!

”Brancaia Il Blu 2013” – Brancaias flaggskepp och årgång 2010 gjorde mig frälst, hoppas nu på att denna är minst lika bra när jag smakar den. (Börja dricka om några år)!

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: