Kursdag 2, Champagne av bas typ.


Ikväll fick vi prova nio stycken champagne. Provningen gick ut på att plocka ut vilka som var 100% Chardonnay respektive 100% Pinot Noir.

Ingen av de provade flaskorna hade jag provat tidigare. Det fanns en hel del intressanta dofter och av vår duktiga provningsledare fick vi tips på vad vi skall leta efter. Det var brödighet, färg och syra med mera.

Nästa vecka blir det bubbel från nya världen.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: