Nytt i mitt hem.


Då har jag varit och köpt in lite godsaker som jag fått tips om via Vinpratarna som kör lite poddar där de provar viner. Hiss och diss brukar det vara.

Jag åkte till Systembolaget för att köpa den Barolo som Vinpratarna pratade sig varma om då den var mycket prisvärd. Samtidigt slank dock en Faustino med i kundkorgen, ett vin som jag länge funderat över men aldrig köpt.

Den skarpsynte ser att det är tre flaskor på bilden och det har med att göra att ytterligare en flaska slank med när jag botaniserade bland de vita vinerna i butiken. Ett Chardonnay från gamla stockar som lät smörigt och gott när jag tjuvlyssnade på personalen som hjälpte en annan kund. Spännande!

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: