Golfweekend med kontoret.


På Araslöv GK nere i Kristianstad trotsade jag och mina arbetskamrater hård vind, kyla och regn under fredagen på vår årliga golfweekend som vi gjort i flera år. Vi har varit på många ställen och det är alltid helgen efter påsk. I år var vi åtta stycken och fem av oss kom in på samma poäng när vi summerade dagen. Det vill säga var det en helt öppen tävling inför dag två. Jag vann priset för närmast hål.

Lördagen visade en bättre sida av banan då vi fick solsken och något mindre vind. Dock var det fortfarande lite kallt. Nedan ser ni hur hål 15 på den södra banan ser ut, bilden tog jag klockan sju på morgonen då vi passerade hålet på väg till vår frukost i klubbhuset.

Dag två var en väldigt dålig dag för mig då tyvärr spelade skitdåligt så jag kom sist i år, men det gör inget för det är alla skratten i gemenskapen man kommer ihåg, det är bara för mig att bryta ihop och samla ihop mig igen.

Edit: Det visade sig under veckan att jag var med och vann scramble tävlingen. Lite tröst får jag säga att det är :-).

Annons

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: