En Brancaia till.


Mitt senaste fynd har kommit hem i en vacker trälåda ända från Toscana. Det är det femte vinet av samma producent i min samling.

Skyndsamt öppnade jag en flaska för att få njuta av vinet denna fredagskväll. Jag känner direkt vid första munnen att jag kan rekommendera Brancaia Chianti Classico som är ganska lätt och rubinröd i färgen och har bra syra och tanniner. Vinet kommer passa bra till min fredagspasta med örter och svamp.

Vinet innehåller 100% Sangoviese.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: