Dags att ”knäcka” den.


Idag får vi finbesök av sonen och han har önskat att vi skall grilla.  Självklart skall han få en god mörad ryggbiff och till det skall jag göra en hemmalagad Bea. 

Kikade i min vinkällaren och beslutade mig för att öppna en Bordeaux från Saint Julien i Haut-Medoc. Bra råvaror skall ha bra vin.

Sarget de Gruaud Larose, 2006.

Det är slottets andra vin, dvs man får mycket för pengarna. Djup mörkröd i färgen och härlig tydlig doft av svart vinbär. Strävheten finns där men är ganska angenäm, kommer bli bra till maten. Nu skall vinet stå och lufta sig lite, det kommer då bli ännu bättre när det har öppnat upp sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s