Inga problem.


I lördags var det en av vinflaskorna som visade sig vara korkskadat. Idag lämnade och hämtade jag en ny flaska på Systembolaget, helt bekymmersfritt och smidigt. Jag fick välja mellan kontanter, insättning på betalkortet eller ny produkt.

Jag valde en ny flaska av samma sort till min ”vinkällare”. En Pinot Noir från Kalifornien i USA som jag gärna vill rekommendera. Calera funkar smakmässigt bra till torskrygg med lite stekt fläsk eller till anka med apelsinsås.

Måste nämna att vi fick en spännande ekfatslagrad rosé av våra vänner P&V i lördags. Till vårsolen skall jag dofta och smaka på den är min plan. Rosé tycker jag man skall dricka när man sitter och tittar på när knoppar brister.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: