Dalmore Cigar Malt Reserve


Har köpt in den idag och provar den nu såhär lite innan helgen. En spännande whiskey från Highland skapad av Dalmores blender som är lagrad först på amerikanska bourbonfat och sedan på sherry- och till sist på Cabernet Sauvignon fat som en sista touch.

Whiskeyn är tänkt tillsammans med en cigarr vilket jag inte har idag men på lördag skall jag avnjuta den med mina vänner på rätt sätt. 

Whiskeyn är inte speciellt rökig och man känner skumbanan och vaniljtoner på läppen, eftersmaken har en avslutning med lite pomerans och apelsinssmak. Inte alls som de andra Dalmore sorter jag druckit tidigare. 

Det skall bli mycket intressant efter kaffet tillsammans med en god cigarr på nyårsafton.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: