Passion för mat.


Det blev mycket provning på mässan ”Passion för mat” och i minglet träffade vi Pansar som sålde sina framtagna korvar gemensamt med Gudrun Kött. Även Leif Mannerström var där och lanserade några egna såser.

Förutom mat fanns det vin och vi provade  elva stycken vita viner i första omgången , och nästan lika många röda i andra omgången i Lidbys monter. 

Jag provade det goda  Nobelvinet Château Mont-Redon Châteauneuf-du-Pape Rouge 2010 hos Ward Wines och en Bolla Poianera hos Arvid Nordquist.

Ett glas Taittinger hos Sjömagasinet blev det också.

Jag skrev för några dagar sedan att jag brukar hitta lite nya favoriter och gjorde jag även denna gång. Nedan har ni några av mina vita favoriter.

  • Côtes du Jura (2327) 
  • Chablis Premier Cru Fourchaume (7457)
  • Á la rêverie Côtes du Rhône blanc, (95004)

 
Á la rêverie släpps på Systembolaget 2016-03-04, så några flaskor till sommarens grillade fiskar får det bli. 

Annons

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: