Lady Ralph 2014.


Helgen har bestått av golfspel med arbetskamrater på Hooks golfklubb. Vi avslutade i söndags efter totalt tre stycken artonhålsrundor samt en niohålsrunda. Spelformen har varit individuell slaggolf samt matchspel ala Ryder Cup. (Väst vs Öst).
Målsättningen för mig var att inte komma sist totalt, vilket jag klarade, men tyvärr gick det sämre än min förhoppning. Jag hade mycket slice i mina utslag och fick kämpa mig igenom 45 hål med många dubbelbogeys innan sista dagens runda.

På sista rundan började utslagen sitta bättre och av ivern från detta började jag chansa med mina inspel mot green. Det gick sådär men när jag sänkte min ambition på mina inspel att nå direkt på mitt andra slag (par 4) kom mitt spel igång ännu bättre. Från att ha förlorat de första fyra hålen i matchspelet började jag komma ikapp min motståndare. Det blev dormy 2, jag vann på artonde hålet så det skilde bara ett mellan oss när vi var klara.

Väst vann matchen totalt och mitt bidrag till tävlingen blev att jag vann två av tre matchspel.

Efter jobbet idag har jag stått på drivingrangen och nött slag med spoon och driver. Jag tror mig veta vad som blev fel i helgen med mina utslag, därför har jag ändrat i min stans så att jag inte tappar ut bollarna lika mycket. Nu gäller det att nöta in en stabilitet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s