Marstrand


I lördags firade vi vår 20-åriga bröllopsdag, jag och Annika. Detta gjorde vi på Marstrands Havshotell med en Sparitual och fyrarätters middag och övernattning.

Bild

Det var bra, men hela upplevelsen och mottagandet tyckte jag brast. Vi är bortskämda med att vi är Sportmedlemmar på Sankt Jörgen Park Resort och då nyttjat SPA där ibland. Nu fick vi leta oss fram och tala om att vi skulle ha ritual m.m. De verkade inte ha all information om gästen samlad. De letade i listor,så det var lite tråkigt att stå och fundera om allt var ok, vilket det visade sig vara.

Här kunde man få öl eller vin i SPA-området vilket inte är tillåtet på Sankt Jörgen, detta märktes då de var olika gäng som var där och firade med bad och bira. Enligt min åsikt gillar jag Sankt Jörgens upplägg bättre, man kan ta en öl efteråt istället, mindre stoj och stök med flaskor och glas överallt.

Middagen var mycket god och vinerna i vinpaketet passade bra. Rikligt fick vi i glaset av servitrisen.

Efter frukost blev det en tur över till Marstrandsön för en promenad, som vanligt så kan man inte hålla sig så det blev lite shopping också. Annika köpte två klänningar och jag köpte en tröja som det står ”Marstrand” på bröstet.

Bild

 

Bild
Annonser

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s