Galon meny!


Igår firade vi 19 år som gifta med en middag på Fiskekrogen.

Meny enligt nedan:

Förrätt

Skaldjursplateau – Dillkokta havskräftor, pinfärska räkor, vinkokta blåmusslor, aioli och chilimajonäs.

Varmrätt

Annika åt piggvar och jag smaskade i mig en torskrygg med shitakesvamp, nässelpuré och kalvbräss.

Efterrätt

Champagne sorbet med vit choklad och kokt persika.

Dryck

Champagne till förrätten

Gewurztraminer till piggvaren, medans torsken sköljdes ner med ett lätt rött vin.

20130522-210532.jpg
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s