Galon meny!


Igår firade vi 19 år som gifta med en middag på Fiskekrogen.

Meny enligt nedan:

Förrätt

Skaldjursplateau – Dillkokta havskräftor, pinfärska räkor, vinkokta blåmusslor, aioli och chilimajonäs.

Varmrätt

Annika åt piggvar och jag smaskade i mig en torskrygg med shitakesvamp, nässelpuré och kalvbräss.

Efterrätt

Champagne sorbet med vit choklad och kokt persika.

Dryck

Champagne till förrätten

Gewurztraminer till piggvaren, medans torsken sköljdes ner med ett lätt rött vin.

20130522-210532.jpg

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: