Fourty Four…


Vi målar hus och dagarna under våra första två semesterveckor har verkligen växlat vädermässigt. Från sol till hällregn sedan blåst. Repeat.

Nåväl – detta är inget man kan påverka så varför deppa, man kan ändå koppla av och göra vad man vill. Regnar det så kan man inte måla.

Igår tog vi oss en tur ut till Marstrand för att promenera lite längs med kajen.Vi kom från regn till solsken.

Det var helt lugnt och ödsligt denna fredagskväll på Marstrand. Det beror nog på att Stena Match Cup var slut och att alla börjat packat ihop sina saker tänkte jag. Men det visade sig vara tvärt om. Forty Four Sweden Cup startar på Marstrand den 18:e juli och båtarna har precis anlänt.

På Koön låg flera 44-or i kolfiber på land i avvaktan att bli sjösatta. Några var redan i.

Inte direkt några ”Svenssonbåtar”. Extremt avskalade tävlingsbåtar, och när vi läste på dem kom vi fram till att det var RC44. Alla såg likadana ut så vem som vinner beror på skepparen.

Annons

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: