Mer fotografering nu…


Börjar komma igång lite mer nu, i fredags blev det ju lite bilder och jag fick en kommentar på min blogg från en medlem på Fotosidan. Mikael Sundberg visade sig vara en döv yrkesfotograf och gruppvärd till Fotosidans Teckenspråkiga Fotoklubb. Numera är jag medlem i den klubben. Får se vad detta kan ge för inspiration? 🙂

Under dagen har man matats med oljekatastrofen utanför Tjörn via massmedia. Men när jag såg Claes Hilléns bild på en Sillgrissla tagen vid Hyppeln insåg jag att olyckan är inte långt borta – se hans bilder här. Stackars fåglar och andra djur som hamnar i tjockoljan.

Min fågel från i fredags hade inga spår av katastrofen. Den såg helt frisk ut, kanske lite för tam då den var helt orädd för mig. Måsar är väl sådana?!

F110916gatu023

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: