Har ni söndagsångest?


Jag har det lite för idag har det varit den sista latdagen på semestern – imorgon blir det att återgå till det ordinarie arbetet och försöka komma igång direkt med ordinarie sysslor. Många tankar flyger inne i huvudet just nu. Vad måste jag börja med? Nycklarna till kontoret, var har jag lagt dem? Undrar hur trafiken blir för jag har en indikation på att många börjar just imorgon. Lösenordet till nätverket?

Tror att jag måste träna på gymmet direkt efter jobbet imorgon och bli fysiskt trött bara för att skingra eventuellt kvarvarande tankar och intryck efter arbetsdagens slut imorgon.

Det var en vattenskotertävling på Cypern när vi var där. Ligger jag på stranden så vill jag inte ha med systemkameran då det ändå är hårda skuggor och väldigt tråkigt ljus, sedan har vi hela grejen med stöldrisk och miljön med finkornig sand som tar sig in överallt också. Men för att kunna dokumentera för familjealbumet så hänger naturligtvis min LX-3 med i ryggsäcken.  Tyvärr har den kameran bara en kortare brännvidd (24-60 mm i 35 mm formatet) så jag saknade verkligen min systemkamera när de tävlande drog igång sina maskiner och körda på höga varv så att det nästan dånade. Det var inga små maskiner de hade och oj vad mäktigt det var. Tänk om jag hade haft tillgång till ett längre tele, men trots min saknad tog jag bilder och filmade med kameran, därefter tittade jag avundsjukt på killen bakom mig som hade hela sin kameraväska med sig till stranden. Vill också ha det, tänkte jag och gick därifrån.

jetski

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: