Semesterfeeling!


Vaknade andra gången idag av att telefonen ringde men innan vi hittade en lur hade den som sökte oss redan lagt på. Jag tänkte att det är väl bara att ge sig upp från sängen samtidigt som hustrun ropade att det var vackert väder. Båttur idag? Men hallå, man kan inte bara bedöma detta genom att titta ut. Men efter att ha kikat på väderrapporten så verkade det lovande.

Efter frukost packade vi ihop våra attiraljer och stack iväg till båten och ut till en av öarna vi varit på förut.

F100709011

Utan problem fick vi lagt ankare och kunde hoppa i land på Risö för denna gång skötte dottern ankaret. Sist blev det lite fel :-). Förutom en annan båt var vi helt själva på ön. När vi badat och fikat lite så tog jag med mig kameran på en liten öpromenad.

F100709009

Personerna på den andra båten visade sig också vara intresserade av foto. Underbar dag med klart väder med god sikt ända till Marstrand.

F100709017

Efter promenaden blev det lite ytterligare sol och bad innan hemfärd. Idag fick jag den första riktiga känslan. Jag har semester!

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: