En bra investering.


Torsdag

För några månader sedan tyckte jag det sved i plånboken för att jag skulle betala dyra pengar för ett gymkort. Idag, när vädret är sedvanligt dåligt, är plötsligt gymkortet en bra investering, något att göra och kroppen ropar hurra!

Så idag blev det gymmet för mig och frugan fram till 12 sedan blev det kortspel och rosévin med grannar. Det slutade med gemensam middag – trevligt. Dessutom bjöd grannarna på en god whisky – Islay Mist – en blend men en god sådan med Laphroaigt eftersmak, en mild sådan. Inte alls otäck, skulle kunna bli “husets whisky” +++ för whiskykännare. Menar att denna är inget man blandar ut med ginger ale. Godis!!!!!!!!!!!!!!!!

0907301De glömde kvar flaskan hos oss, det var modigt 😉 Nejdå – lovar att lämna tillbaka den.

Mycket dryck blev det så imorgon får det bli träning igen.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: