Pank och frusen.


Torsdag

En riktigt skön dag har det varit idag och jag passade på att vara ute och besöka stationer hela dagen. Fick gjort en hel del faktiskt. Men vi har blivit fattiga idag då vi har haft en del utlägg såom frugans bil som har fått service och kamremsbyte. Själv har jag beställt nya glasögon – och det kostar en del. Ca 12000 sek har blåst bort idag kan man ju säga, hmmm. Tur att man lägger undan pengar till sådant här.

Idag var den första seriematchen för sonen, Victor Kobsa, med sitt lag IK Zenith P-93. Och som vanligt försöker jag vara med och kika på matcherna med kameran redo. När solen gick ner blev det kallt. Och med mörkret kom kylan och ISO inställningen på kameran fick höjas. Nedbländning krävdes mer och mer. Tyvärr var belysningen på planen ganska dålig ut fotograferingssynpunkt så bilder från andra halvlek blev väldigt gryniga och tråkiga. Upp till ISO 3200 blev det hyffsade bilder men sedan var det bara trist.

Spelet var desto roligare för Zenith-2 vann mot IF Mölndal med 4-2, och laget bestod av enbart årskull 93. Ingen förstärkning av äldre killar, så vi åkte hem ganska glada med en vinst. Skönt med en bra start.

Nöjda åker vi hem, något frusna.

Klicka här för att se fler bilder från matchen.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: