En bild ur arkivet.


Söndag

Fick en liten bildidé under kvällen och därför kikade jag runt i mitt bildarkiv. Den bild som jag tänkte använda var tyvärr inte brukbar. Men jag hittade nedanstående bild – och vad är konstigt med den bilden då?

F070225-010

Elefanter är Thailands nationalsymbol och överallt ser man statyer och symboler av dem. Utanför ett tempel hittade jag denna elefantparad och tyckte den var vacker med en massa sköna färger så jag knäppte några bilder. Mest funderar jag på att faktiskt så får elefanterna stå kvar. Hade de fått det i Sverige?

Idag tittade jag lite noggrannare på mina bilder från Thailand och hittade att det smugit in lite hästar i paraden. Vad gör de där, är även hästar heliga i Thailand? Tänk vad man kan hitta flera år senare – tag mycket kort när ni reser då det är först senare man kan hitta detaljer.

Klicka på bilden så kan ni se en större bild. Märk att Bengt Sändh har kommenterat bilden.  Visst minns vi hans inte så rumsrena visor? Kolla även in hans foton!

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: