Jubilarfest.


Lördag 8/11

Tyvärr missade jag frugans födelsedag men hon fick ändå frukost på sängen och present. Jag hade kokat ihop det bra med dottern 🙂
Varför missade jag hennes födelsedag? Jo, det var så att jag har varit i Stockholm på jubilarfest då jag började på företaget för 20 år sedan. Det blev mingel, snittar och mousserande vin. Efter mingel, utdelning av gåvor och fotografering blev vi bjudna på en trerättersmiddag enligt nedanstående.

Meny

Varmrökt rosmarinkryddad dovhjortsfilé med anklever, jordärtskocka, lingonsirap och torkad äpple.

Helstekt marulksfilé rullad i örter med persiljeemultion, citrusbakade Gotlandsrödbetor och råmarinerad fänkål.

Mousse på Valrhonachoklad med hallonsorbet, rårörda hallon, brownie samt sås på kondenserad mjölk och choklad.

Drycker

Dopff Pinot Gris Reserve -06, Dopff.au-Moulin, Alsace

Terras Gauda O Rosal – 06, Rias Baixas, Galicien

Grådask Special Reserve Tawny port, Martinez Gassiot, Portugal

 

Middagen var mycket vällagad och smakrik. Marulken var riktigt, riktigt god. Efter middagssittningen blev dem mer mingel och dryck och vi fortsatte till klockan två då vi vände tillbaka till hotellet. Imorse var man inte stark – förlite sömn och kanske skulle man låtit bli de sista två drinkarna. Trevligt var det iallafall och stämningen var god. VD var på gott humör och satt hos oss länge och tjôtade.

Tågresan hem idag var en långsam och seg process för jag ville bara komma hem och koppla av. Nu har jag vilat en stund och skall strax byta om för att åka på nytt kalas. Blir inte många glas idag kan jag lova. Jag är ganska så mätt på drycker för en tid.

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: