Lite roligare idag.


Fredag 25/7.

Det blev en tur till Utkäften idag också och denna gång tog vi med barnens mormor. C&H hade sovit över i båten och hade lite ont om mat och dryck. Vi hade därför köpt sallad på Statoil och tagit med oss till dem. Medans vi badade och solade på akterdäck ringde F och berättade att de bytt startmortorn eller något. C fattade egentligen inte vad han berättade men de hade i vartfall tagit sig från Koön till Marstrand med egen maskin. Skönt för dem – hoppas att det inte blir fler haverier.

Mormor läser!

Vid sextontiden packade vi ihop och åkte hem via Marstrand och Albrektsunds kanal. En kanondag och påväg hem mötte vi en Nimbus 250. Jag sa till A att en sådan vill jag ha! A har efter middagen suttit och kollat annonsmarkanden på båtar, he he.

Om vi säljer vår båt och får det vi vill ha och sedan får sisådär 850.000 sek över någon gång plus att vi får prutat en del så kan det bli en sådan båt.

Nimbus 250

Publicerad av Kobsa

Jag heter Robert Kobsa och kallar mig själv för fritidsfotograf då jag inte livnär mig på detta. Jag gillar att resa, läsa, träna och laga god mat. En god dryck till maten gör måltiden! Alla mina bilder är till salu för den som önskar köpa. Antingen utskrivet eller som fil beroende på vad den skall användas till. Mina bilder får ej användas utan min tillåtelse. Se även min hemsida där ni hittar fler bilder samt avtalsvilkor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: